Most Pride je úspěšně za námi

03.09.2024

Další ročník Most Pride je za námi a i letos to bylo naprosto skvělý! Moc jsme si to užili a teď už přichází čas na tradiční bilancování a samozřejmě také poděkování všem, kdo náš komunitní Pride dělají tak skvělým! Protože o lidech, o těch je to především…

Největší dík patří našemu návštěvnictvu - bylo vás hodně a vytvořili jste skvělou atmosféru, na kterou budeme dlouho vzpomínat! V parku Střed jsme se krásně zabydleli, užili si program na hlavní stagi, chill zónu ve stínu stromů i doprovodný program v Kavárně na ulici.

Chtěli bychom moc moc moc poděkovat i vám, kdo jste nás podpořili na Doniu. Bez vás by totiž letošní ročník vůbec nemohl proběhnout. Jste jednou z nejdůležitějších součástí našeho týmu a my si vás moc vážíme. Pokud chcete přispět k tomu, že se Most Pride uskuteční i v příštím roce a bude zase o kousek lepší - mrkněte na naše Darujme.cz a zvažte možnost zasílat nám libovolnou finanční částku pravidelně každý měsíc. Každá korunka se počítá. 

Na závěr ze srdce děkujeme těm, kdo se podíleli na hladkém chodu letošní akce - především dobrovolnictvu za jejich obětavou pomoc s přípravami celého festivalu, týmu Sportovních areálů a.s. za perfektní spolupráci při pronájmu prostoru, Policii České republiky za zajišťování bezpečnosti po dobu průvodu i odpoledního programu, a v neposlední řadě také všem, kdo nám před akcí i v jejím průběhu vyjadřovali podporu. Moc to pro nás znamenalo a hnalo nás to kupředu. 

Do třetice všeho dobrého a duhového - zvládli jsme to!

Brzy na viděnou!